Det er 0 produkt(er) i listen
> Gå til bestillingslisten

Nytt digitalt termometer

TempTest termometer med unikt roterende display

TempTest 1 og 2 termometer har et stort og lettlest digitalt display som roterer 360º i 90º trinn, noe som gjør instrumentet ideelt for både høyre-og venstrehendte brukere. Uansett hvilken vei du holder instrumentet så vil alltid displayet vise tallene riktig vei! TempTest 1 og 2 gir en nøyaktig temperaturavlesning I området -49.9 til +299.9 °C med 0.1 °C oppløsning og en nøyaktighet på ±0.4 °C (-50 to 200 °C). For å øke batterilevetiden vil termometeret slå seg automatisk av etter 10 minutter, denne funksjonen kan kobles ut.

Termometerhuset er vaskbart og er “Biomaster” behandlet for å hindre bakterievekst. Gummipakningen minimaliserer sjansen for inntrengning av vann, støv og matrester. I tillegg til å være vanntett, er TempTest det termometeret på markedet med raskest responstid. Instrumentet stabiliserer seg fort og kan avlese temperatur på 3 sekunder.

Både lavt batterinivå og åpen krets (kabelbrudd) vises i displayet når dette er aktuelt.TestTemp bruker to AAA batterier med en forventet minimum levetid på 5000 timer med normal bruk uten bakgrunnslys i displayet. Bakgrunnslys slår seg på/av automatisk etter behov.

TempTest 1 leveres med en integrert fastmontert rustfri innstikkføler (ø3,3 x 80mm), beregnet for næringsmiddelindustrien. Føleren har en redusert tupp for rask responstid. TempTest 2 har samme type føler men håndholdt og med 500mm kabel.

Ta kontakt med oss for mer informasjon.


Last ned datablad