Det er 0 produkt(er) i listen
> Gå til bestillingslisten

Nytt digitalt termometer

TempTest termometer med unikt roterende display

TempTest 1 og 2 termometer har et stort og lettlest digitalt display som roterer 360º i 90º trinn, noe som gjør instrumentet ideelt for både høyre-og venstrehendte brukere. Uansett hvilken vei du holder instrumentet så vil alltid displayet vise tallene riktig vei! TempTest 1 og 2 gir en nøyaktig temperaturavlesning I området -49.9 til +299.9 °C med 0.1 °C oppløsning og en nøyaktighet på ±0.4 °C (-50 to 200 °C). For å øke batterilevetiden vil termometeret slå seg automatisk av etter 10 minutter, denne funksjonen kan kobles ut.

Termometerhuset er vaskbart og er “Biomaster” behandlet for å hindre bakterievekst. Gummipakningen minimaliserer sjansen for inntrengning av vann, støv og matrester. I tillegg til å være vanntett, er TempTest det termometeret på markedet med raskest responstid. Instrumentet stabiliserer seg fort og kan avlese temperatur på 3 sekunder.

Både lavt batterinivå og åpen krets (kabelbrudd) vises i displayet når dette er aktuelt.TestTemp bruker to AAA batterier med en forventet minimum levetid på 5000 timer med normal bruk uten bakgrunnslys i displayet. Bakgrunnslys slår seg på/av automatisk etter behov.

TempTest 1 leveres med en integrert fastmontert rustfri innstikkføler (ø3,3 x 80mm), beregnet for næringsmiddelindustrien. Føleren har en redusert tupp for rask responstid. TempTest 2 har samme type føler men håndholdt og med 500mm kabel.

Ta kontakt med oss for mer informasjon.


Last ned datablad

Kontakt oss

Har du spørsmål vedrørende våre produkter eller tjenester, vennligst send oss en melding, eller ring oss på 22725950